Pc, Notebook javítás

Szoftver, hardver
karbantartás, tisztítás,
gyorsítás, bővítés,
javítás, frissítés,
áttelepítés, bővítés,
SSD csere.

Vírusvédelem

Vírusirtás, vírusirtó telepítés, sérült fájlok javítás, szülői felügyelet beállítása.

Adatmentés, visszaállítás

Meglévő adatok mentése,
visszaállítása mentésből,
elveszett fájlok visszaállítása, sérült fájlrendszer javítása.

Internet beállítás

Wifi router programozás,
otthoni hálózatépítés,
kamerás rendszer kiépítés,
riasztó telepítés.

Notebook szerviz

Javítás

Törött kijelző, sérült billentyűzet, hibás merevlemez, megállt ventilátor, sérült ház, rossz DVD cseréje.

Bővítés

Ha lelassult a laptopja és a szoftveres tisztítástól sem gyorsul fel, akkor valószínűleg célszerű memóriát bővíteni, vagy a HDD-t SSD-re cserélni.

...
PC, Notebook javítás, karbantartás

Szoftver, hardver karbantartás, tisztítás, gyorsítás, bővítés, javítás, frissítés, áttelepítés, bővítés, SSD csere.

Melegszik a laptopja, vagy leejtette? Ha úgy érzi, hogy bosszantóan lassú a számítógépe, pedig új korában még gyors volt és ön nem cserélt rajta operációs rendszert, akkor elképzelhető, hogy egy szoftveres takarítással lehet gyorsítani rajta. Ha ez sem segít rajta, akkor meg kell nézni, hogy mennyi memóriát lehet még belerakni a gépbe. Esetleg a meglévő memóriákat le kell cserélni nagyobbra, ha még bővíthető ezáltal. A merevlemez cseréje SSD-re mindenképpen többszörösére növeli az egész gép sebességét. Régebbi típusú gépeket is érdemes így feljavítani, mert még néhány évvel meg lehet hosszabbítani az élettartamát.

...
Vírusvédelem

Vírusirtás, vírusirtó telepítés, sérült fájlok javítás, szülői felügyelet beállítása.

Ha fura dolgokat tapasztal, mert olyan dolgok történnek a számítógépén, aminek nem tudja az okát, akkor érdemes felülvizsgálni a vírusvédelmet rajta. Ilyen esetek pl. ha felugró ablakok tűnnek fel, időnként még akkor is, ha nincs nyitva a böngésző, vagy gyakran az ön nevében küld valaki emaileket az ismerőseinek. Tapasztalataink azt mutatják, hogy az ESET Nod32-es termék a leg megbízhatóbb vírusvédelmi megoldás, ezért mi ezt ajánljuk mindenkinek. Vállaljuk a vírusok eltávolítását és a vírusok által keletkezett károk helyreállítását. Kérése alapján beállítható szülői védelem funkció is, hogy kontrollálhassa gyermeke szörfözési szokásait.

...
Adatmentés, visszaállítás

Véletlen letörölte a kedvenc fotóit, videóit?

Áramszünet után nem indul el a Windows? Hosszú percekig semmit nem csinál a gép? Hibaüzenetet kapott, hogy sérült a fájlrendszer? Esetleg kék halállal kilép a gép? Szeretné, ha rendszeres mentések lennének beállítva, vagy egy korábbi állapotra szeretné visszaállítani a gépet? Ne aggódjon! Hozza el és meg lesz javítva!

...
Internet beállítás

Internet problémái vannak?

Sűrűn megszakad a net? Esetleg ütközhet valamelyik szomszéd sávszélességével az ön routere és így zavarják egymást? A másik emeletre nem ér el a Wifi? Vett egy új routert és nincs aki beállítsa? Esetleg venni szeretne és nem tud választani? Bízza szakemberre! Vagy be akarja kamerázni a házat, abban is tudunk segíteni. Hívjon, vagy írjon emailt!