Bereczky Károly
Rendszergazda, üzletvezető, tulajdonos.

Előzmények:
1995-2000 Rendszergazda a Bankcenterben.
2000-2002 Rendszergazda magánvállalkozó.

A cég alapításának éve: 2002.

"A cég korai neve: Second Hand Computer Kft. (SHC Kft.)
Eleinte használt számítógépekkel kereskedtem, de egyre nagyobb kereslet volt az új számítógépekre. Elsősorban az egyedi gyártású PC-ket forgalmaztam. Vácon, Gödön és Dunakeszin volt számítógép üzletem. Később komoly konkurenciát jelentettek a nagy Multicégek, hosszútávon nem tudtam felvenni az árversenyt az áruházláncokkal, mert már szinte a nagykereskedelmi ár alatt lehetett kapni komplett gépeket.
A vevőkörben egyre nagyobb igény mutatkozott a PC-k, laptopok szervizelésre és informatikai, rendszergazdai szolgáltatásokra.
2004-ben már kizárólag a szervizelés és a rendszergazdai szolgáltatás volt a cég fő profilja.
A számítógép üzleteket bezártam, mert nem volt szükség külön üzlethelyiségre már.
Az új profillal együtt új nevet is kapott a cég: Shield Computer Kereskedelmi Szolgáltató Kft. (SHC Kft.) néven.
Több, kissebb-nagyobb partnercéggel kötöttem rendszergazdai szolgáltatási szerződést.
2003-2010-ig többek között a Suzuki Ász, Magital Kft., CODEX Értéktár Zrt., Nap TV, Premier Real Estate Ingatlan iroda, Pegapack Kft., Diszker Kft., V+M Kft., Silver Horizont Kft., H-Reliance Kft., TBG Dunakeszi betonüzem, Hajlítottfa manufaktúra, Gödi nyomda és többszáz magánszemély volt az állandó ügyfelem. A 2008-as gazdasági válság következtében a partnercégek egyrésze sorban megszűnt, vagy tulajdonost váltott.
2009-ben a székhelyünk, telephelyünk velem együtt Dunakesziről Pesthidegkútra került át, így lassan a régebbi ügyfélkör lemorzsolódott, ezért új partnerkapcsolatokat kellett építeni Pesthidegkút környékén. Az ügyféleim túlnyomórészt magánszemélyek, de többek közt a Hűvösvölgyi szolgáltatóháznak és néhány kisebb cégnek is szolgáltatok. 2010-től 2020-ig a Securitas Kft.-ben voltam IT Manager, emellett 2015-től a KSH Könyvtárában is rendszergazdai pozíciót vállaltam. A covid két évében az aRendszergazda Kft.-nek is dolgoztam. Ezek miatt a munkák miatt kevés időm jutott az ügyfélszerzésre, mára ez megfordult és újra az ügyfélkőr bővítése lett a célom.

Az elmúlt 20 évben többezer informatikai eszköz fordult meg a kezemben. Szerverek, munkaállomások, otthoni gépek, laptopok, tabletek, telefonok egyaránt, mind más és más operációs rendszerrel és a legkülönbözőbb szolgáltatásokkal.


Az alábbi tevékenységekkel állok az Önök rendelkezésére:

  • Informatikai határvédelem (Pfsense tűzfal telepítés)
  • Vírusvédelem (Eset security és Era szerver telepítés)
  • Rendszer üzemeltetés, Linux, Windows szerver telepítés, bővítés, szervizelés
  • Szoftver-hardver leltár készítés, tanácsadás, hibaelhárítás
  • Laptop-Pc javítás, gyorsítás, tisztítás, szervizelés, adatmentés, SSD csere
  • Új és használt PC, laptop (nem bolti) kereskedés
  • Kamera rendszer (nem bolti) kereskedés, programozás, telepítés
  • Struktúrált és Wifi hálózat építés

Ügyfelek száma kb.

Kézbevett eszközök kb.

Munkaórák kb.

Évek száma

Irányvonal

A cég fő profilja

Cégek részére rendszer üzemeltetés 70%
PC-Notebook szervizelés 20%
Informatikai tanácsadás 5%
Kamera, riasztó, telefon, stb... 5%

Miért válassza az SHC Kft.-t?

"Pályafutásom alatt megtanultam, hogy csak az a jó üzlet, ahol mindkét fél elégedett. Az elégedett ügyfél visszajár és hoz magával újabb ügyfelet.
Az Önök gépei, az Önök rendszere, az Önök adatai, az Önök hálózata és annak biztonsága az elsődleges szempont, mert az Önök elégedettsége az alapja a hosszútávú kapcsolatnak és bizalomnak."


Ami nem utolsó szempont: ELŐTÉRBE HELYEZZÜK AZ INGYENES SZOFTVEREKET és a legolcsóbb megoldásokat és ezeket javasoljuk Önnek!