Bereczky Károly
Rendszergazda, üzletvezető, tulajdonos.

Előzmények:
1995-2000 Rendszergazda a Bankcenterben.
2000-2002 Rendszergazda magánvállalkozó.

A cég alapításának éve: 2002.

"A cég korai neve: Second Hand Computer Kft. (SHC Kft.)
Eleinte használt számítógépekkel kereskedtem, de egyre nagyobb kereslet volt az új számítógépekre. Elsősorban az egyedi gyártású PC-ket forgalmaztam. Vácon, Gödön és Dunakeszin volt számítógép üzletem. Később komoly konkurenciát jelentettek a nagy Multicégek, hosszútávon nem tudtam felvenni az árversenyt az áruházláncokkal, mert már szinte a nagykereskedelmi ár alatt lehetett kapni komplett gépeket.
A vevőkörben egyre nagyobb igény mutatkozott a PC-k, laptopok szervizelésre és informatikai, rendszergazdai szolgáltatásokra.
2004-ben már kizárólag a szervizelés és a rendszergazdai szolgáltatás volt a cég fő profilja.
A számítógép üzleteket bezártam, mert nem volt szükség külön üzlethelyiségre már.
Az új profillal együtt új nevet is kapott a cég: Shield Computer Kereskedelmi Szolgáltató Kft. (SHC Kft.) néven.
Több, kissebb-nagyobb partnercéggel kötöttem rendszergazdai szolgáltatási szerződést.
2003-2010-ig többek között a Suzuki Ász, Magital Kft., CODEX Értéktár Zrt., Nap TV, Premier Real Estate Ingatlan iroda, Pegapack Kft., Diszker Kft., V+M Kft., Silver Horizont Kft., H-Reliance Kft., TBG Dunakeszi betonüzem, Hajlítottfa manufaktúra, Gödi nyomda és többszáz magánszemély volt az állandó ügyfelem. A 2008-as gazdasági válság következtében a partnercégek egyrésze sorban megszűnt, vagy tulajdonost váltott.
2009-ben a székhelyünk, telephelyünk velem együtt Dunakesziről Pesthidegkútra került át, így lassan a régebbi ügyfélkör lemorzsolódott, ezért újra ki kellett alakítani az ügyfélkört Pesthidegkúton. Az ügyféleim túlnyomórészt magánszemélyek, de többek közt a Hűvösvölgyi szolgáltatóháznak és néhány kisebb cégnek is dolgozom.
2010-től 2020-ig a Securitas Kft.-ben dolgoztam mint IT Manager. 2015-től a KSH-Könyvtárban is rendszergazdai pozíciót vállaltam. E munkák miatt csak másodállásban dolgoztam az SHC Kft.-ben. Alkalmazottaim pillanatnyilag nincsenek, többnyire egyedül dolgozom, de a fiaim közt van három informatikus is akik besegítenek ha kell.
2022-től új szakasz kezdődik a cég történetében. Ismét 100%-ban csak az SHC Kft.-s ügyekre koncentrálok.

Az elmúlt 20 évben többezer informatikai eszköz fordult meg a kezemben. Szerverek, munkaállomások, otthoni gépek, laptopok, tabletek, telefonok egyaránt, mind más és más operációs rendszerrel és a legkülönbözőbb szolgáltatásokkal. A jövőben ezt a tapasztalatot az SHC Kft.-ben kívánom kamatoztatni.


Az alábbi tevékenységekkel állok az Önök rendelkezésére:

  • Rendszer üzemeltetés, telepítés, bővítés, szervizelés
  • Laptop-Pc javítás, gyorsítás, tisztítás, szervizelés
  • Új és használt PC, laptop (nem bolti) kereskedés
  • Kamera rendszer (nem bolti) kereskedés, programozás, telepítés
  • Struktúrált és Wifi hálózat építés"

Ügyfelek száma kb.

Kézbevett eszközök kb.

Munkaórák kb.

Évek száma

Irányvonal

A cég fő profilja

Cégek részére rendszer üzemeltetés 70%
PC-Notebook szervizelés 20%
Informatikai tanácsadás 5%
Kamera, riasztó, telefon, stb... 5%

Miért válassza az SHC Kft.-t?

"Pályafutásom alatt megtanultam, hogy csak az a jó üzlet, ahol mindkét fél elégedett. Az elégedett ügyfél visszajár és hoz magával újabb ügyfelet.
Az Önök gépei, az Önök rendszere, az Önök adatai, az Önök hálózata és annak biztonsága az elsődleges szempont, mert az Önök elégedettsége az alapja a hosszútávú kapcsolatnak és bizalomnak."